Προ ημερών ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Κουαντουό Ντουά για την ΑΕΚ, αναφορικά με την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.
Ο 27χρος διεθνής Ελβετός ανήκει στη Λουντογκόρετς και σύμφωνα με δημοσιεύματα αποτελεί έναν από τους στόχους της Ένωσης για να πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία που αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός στράικερ στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.
Νέο ρεπορτάζ από την Γκάνα και συγκεκριμένα το «ghanasoccernet.com», επιμένει σε αυτό το σενάριο, βάζοντας στο παιχνίδι εκτός της ΑΕΚ και την Μπεσίκτας. Βέβαια από την πλευρά των κιτρινόμαυρων κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:
«Ο γεννημένος στο Λονδίνο Ελβετός διεθνής κέρδισε την προσοχή και των δύο συλλόγων μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Euro 2024.
Ο Ντουά σημείωσε το πρώτο γκολ της Ελβετίας στη διοργάνωση της Γερμανίας και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μέχρι τα προημιτελικά. Ο 27χρονος πέτυχε ένα γκολ σε τρία ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξύ, ήταν εξαιρετικός για τη Λουντογκόρετς, καθώς κέρδισε το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας την περασμένη σεζόν, σκοράροντας δέκα γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε 20 αγώνες.
Η Μπεσίκτας θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της με τον επιθετικό, με τον Καμερουνέζο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ να φέρεται να αποχωρεί από τον σύλλογο, ενώ η ΑΕΚ ελπίζει να παλέψει τον ελληνικό τίτλο, προσθέτοντας τον φορ στην ομάδα της. Ωστόσο, ο Ντουά έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με τους Βούλγαρους, οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν για άλλη μια σεζόν».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement