06.7
10:49

Πρόταση της ΑΕΚ για salary cup στο ελληνικό μπάσκετ – Αντιδρούν οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

AEK1924.gr team
Πρόταση της ΑΕΚ για salary cup στο ελληνικό μπάσκετ – Αντιδρούν οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Advertisement

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ταράζει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ με την πρόταση προς συζήτηση στον ΕΣΑΚΕ για salary cup.

Μια πρόταση που ταράζει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ, κατέθεσε η ΚΑΕ ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ προς συζήτηση.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα θέλοντας να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για το ελληνικό μπάσκετ και τον ανταγωνισμό, στην συνεδρίαση της Παρασκευής στον ΕΣΑΚΕ, κατέθεσε πρόταση με σκοπό την επιβολή salary cap.

Μια πρόταση, που δεδομένα θα μπορούσε να ανεβάσει τον ανταγωνισμό μεταξύ όλων των ομάδων και να μικρύνει την ψαλίδα των συλλόγων από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που έχουν τις… πλάτες και τα έσοδα απ’ την Euroleague.

Η πρόταση της ΑΕΚ για εφαρμογή salary cap για τις επόμενες τρεις σεζόν, έγινε στις υπόλοιπες ομάδες, εκτός από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκού, με στόχο φυσικά να συζητηθεί στην ολομέλεια του ΕΣΑΚΕ.

Κάποια απόφαση μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί, καθώς απαιτείται μεγάλη διαβούλευση, αλλά η πρόταση της ΚΑΕ ΑΕΚ έτυχε θερμής υποδοχής από τις 9 ομάδες!

Αντίθετα φυσικά, οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρέθηκαν απέναντι και μάλιστα… εκνευρίστηκαν καθώς δεν ενημερώθηκαν σχετικά.

Η Βασίλισσα γι’ ακόμα μια φορά, για το καλό του ελληνικού μπάσκετ αλλά και το καλό όλων των ομάδων, προτείνει κάτι, που θα φέρει ισονομία και θα φουντώσει τον ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ομάδα, να διεκδικήσει κάτι και να πάψει να γίνεται πάντα κούρσα για… δυο ο τίτλος και συγκεκριμένα των δυο ομάδων της Euroleague.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement