05.7
19:23

«Ο Μίλσον ή θα πουληθεί στην τιμή που θέλουμε ή θα ζητήσει συγνώμη και θα επιστρέψει»

AEK1924.gr team
«Ο Μίλσον ή θα πουληθεί στην τιμή που θέλουμε ή θα ζητήσει συγνώμη και θα επιστρέψει»
Advertisement

Οι Ισραηλινοί ξεκαθαρίζουν ότι ο Μίλσον ή θα πουληθεί στην τιμή που θέλουν ή θα επιστρέψει, ζητώντας πρώτα συγνώμη.

Ο Φελίσιον Μίλσον που απασχολεί την ΑΕΚ, συνεχίζει ν’ απουσιάζει απ’ την προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μ’ αποτέλεσμα να εκνευρίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα, υπήρξε δημοσίευμα στο Ισραήλ απ’ το one.co.il, που αναφέρει τις σκέψεις τους σχετικά με την υπόθεση του Μίλσον, δείχνοντας και τον εκνευρισμό τους.

Αναλυτικά γράφει το δημοσίευμα: «Ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Μίλσον κι αν συνεχίσει ο παίκτης έτσι το καλοκαίρι γι’ αυτόν αναμένεται να είναι μεγάλο. Σε ό,τι αφορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ,  είτε θα ο Μίλσον θα επιστρέψει στο σύλλογο και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε, είτε θα φέρει μία προσφορά που θα ταιριάζει με το τίμημα που θέλει η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι ομάδες που επικοινώνησαν με το σύλλογο για τον Μίλσον, ενημερώθηκαν ότι η τιμή του παίκτη είναι 7 με 8 εκατ. ευρώ ή 6,5 εκατ. ευρώ και το 40% μία πιθανής μελλοντικής πώλησης. Αν έρθουν τέτοιες προσφορές ο Μίλσον θα πωληθεί. Αν όχι τότε ο παίκτης είτε θα επωμιστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του, είτε θα επιστρέψει αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη».

Ωστόσο, εκ’ του πρακτέου η Μακάμπι Τελ Αβίβ, φαίνεται πως δεν περιμένει τον Μίλσον και προχωράει την αντικατάσταση του, με τον Μουσά Τζενεπό της Σταντάρ Λιέγης και μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->