Οι δηλώσεις του Μάριο Βιγιαρεάλ (εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα), έφεραν αναταραχή στις τάξεις των ανθρώπων της Ένωσης. Μάλιστα στην ΑΕΚ προχώρησαν σε δημόσιο… «ξεκαθάρισμα» προς τους εκπροσώπους του Μεξικανού όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται στα όσα ειπώθηκαν δημόσια από τον ατζέντη του Πινέδα τονίζοντας ότι «η Ένωση θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».
«Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.
Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement