25.6
16:29

Δύο γήπεδα για τις Ακαδημίες της Βασίλισσας στο «Olympic Hall»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Δύο γήπεδα για τις Ακαδημίες της Βασίλισσας στο «Olympic Hall»
Advertisement

Νέο τρόπο λειτουργίας στις κιτρινόμαυρες ακαδημίες για την AEK Betsson BC, ο οποίος φέρνει στο «Olympic Hall» δύο… μπαλόνια για τους νεαρούς αθλητές.

Ολική αναδιάρθρωση στον τρόπο λειτουργίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους άμεσους συνεργάτες του να παίρνουν ριζικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ακαδημία μπασκετ της ΑΕΚ δεν έμεινε ανεπηρέαστη, με την ομάδα να ανακοινώνει την παραχώρηση της διαχείρισης αυτής στον επιχειρηματία, Επαμεινώνδα Ζούζουλα.

Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία θα φέρει στην ομάδα δύο νέα κλειστά γήπεδα στον περιβάλλοντα χώρο του «Olympic Hall», τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, που επιχειρείται σε όλα τα επίπεδα, παραχωρεί το management της ΑΕΚ BC ΑCADEMY, στον επιχειρηματία Επαμεινώνδα Ζούζουλα και τους συνεργάτες του.

Το project συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία Aκαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου, ήτοι την κατασκευή δύο γηπέδων (AirDome) εντός του περιβάλλοντος χώρου του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, αλλά και οργάνωση σε πρότυπα προηγμένων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, θα έχουν σύντομα την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη νέα πραγματικότητα, όπως και οι προπονητές και τα λοιπά στελέχη μας οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τα Αετόπουλά μας στις ιδανικότερες συνθήκες.

Το επόμενο διάστημα, θ’ αποκαλύπτεται σταδιακά το εύρος του έργου, το οργανόγραμμα και το νέο στελεχιακό δυναμικό της Ακαδημίας, όπως θα αποκαλυφθούν άλλωστε όλες οι δράσεις, που προετοιμάζονται από τη Διοίκηση και τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ολική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement