Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (22/06).SportDay
«Πρόταση για Μπαρέιρο», γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στο δημοσίευμα που θέλει την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ για τον Παραγουανό επιθετικό της Σαν Λορέντζο, επισημαίνοντας ότι στο παιχνίδι βρίσκεται και η Ρίβερ Πλέιτ.
Live Sport
«2+1 Επιθετικοί», γράφει η εφημερίδα και τονίζει ότι αυτό ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα, απ’ τον Μάριο Ηλιόπουλο, δυο επιθετικούς και έναν αντι-Αραούχο και θα τους έχει, όπως αναφέρει η εφημερίδα. Επίσης, γίνεται αναφορά και τονίζεται ότι υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τον Νίκλας Ελίασον, για τουλάχιστον 7-9 εκατ. ευρώ συζητάει η ΑΕΚ.
Ώρα των Σπορ
«Μάχη για Μπαρέιρο», γράφει η κιτρινόμαυρη εφημερίδα και αναφέρεται ότι η ΑΕΚ παλεύει τη δύσκολη περίπτωση του διεθνή Παραγουανού επιθετικού, που αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο. Επίσης, γίνεται αναφορά και για την Ρίβερ Πλέιτ, που βρίσκεται στο παιχνίδι. Επίσης, γίνεται αναφορά στα «δυνατά χαρτιά» της ΑΕΚ, για τον Θωμά Στρακόσια, ενώ η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ένωση προχωράει την μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement