21.6
13:59

«Θετικός ο Μουκουντί για Τράμπζονσπορ – Στο κόλπο και η Φερεντσβάρος»

AEK1924.gr team
«Θετικός ο Μουκουντί για Τράμπζονσπορ – Στο κόλπο και η Φερεντσβάρος»
Advertisement

Επιμένουν στην Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ, όπως γράφουν στην Τουρκία

Το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Αρόλντ Μουκουντί συντηρούν στην Τουρκία, κάνοντας λόγο πως και ο αμυντικός της ΑΕΚ είναι θετικός στο να αλλάξει περιβάλλον. Η ιστοσελίδα takagazete αναφέρει πως ο Καμερουνέζος «αναζητά νέα πρόκληση για την καριέρα του», ενώ στο κόλπο βάζει και τη Φερεντσβάρος που εξετάζει την περίπτωσή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η πρώτη προσφορά της Τράμπζονσπορ για τον Μουκουντί απορρίφθηκε μετά το αίτημα του ίδιου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο τουρκικός σύλλογος παραμένει αποφασισμένος για αυτή τη μεταγραφή και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Ενώ οι λεπτομέρειες της ένταξης του Μουκουντί στην Τράμπζονσπορ αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, αναφέρεται ότι ο τουρκικός σύλλογος εργάζεται σε μια νέα στρατηγική για να αυξήσει την προσφορά του.

Και άλλοι σύλλογοι όπως η Φερεντσβάρος της Ουγγαρίας έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον ως εναλλακτική λύση για τον Καμερουνέζο, αλλά ο παίκτης είναι θετικός για την Τράμπζονσπορ και ελπίζει να αναζωογονήσει την καριέρα του με μια νέα πρόκληση. Η κατάσταση αυτή δίνει θετική ώθηση στη μεταγραφή του.

Αναφέρεται επίσης ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για τον Σαμουέλ Γκιζότ και αν μπορέσει να κάνει αυτή τη μεταγραφή , η Ένωση μπορεί να αποδεσμεύσει τον Μουκουντί».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement