
Η ΑΕΚ θα βρει στον δρόμο της τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μοστάρ-Εσκάλδες, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Confrenece League.
Η πρώτη αναμέτρηση ήταν αρχικά να διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στην ΟPAP Arena, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως θα αλλάξει, με τον αγώνα να πηγαίνει μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24/7.
Ο λόγος με αυτή την αλλαγή έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ίδια ημέρα τον νικητή του ζευγαριού Μπότε Πλόβντιβ-Μάριμπορ στην έδρα του, για το Europa League.
Βάσει κανονισμού της UEFA, λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας των κληρώσεων, σαν σενάριο υπάρχει και η αλλαγή της έδρας αλλά προηγείται η αλλαγή μέρας κάτι που εν τελεί θα εφαρμοστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως επιβεβαιώνει και το στέλεχος της UEFA Ανδρέας Δημάτος, που σημείωσε στο Facebook.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement