18.6
10:50

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάριος Ηλιόπουλος

Κώστας Κοσικίδης
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάριος Ηλιόπουλος
Advertisement

Την ερχόμενη Πέμπτη (20/6) προγραμματίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος θ’ ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει για πρώτη φορά ως ισχυρός άντρας της ΑΕΚ.

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου, προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη (20/6) στην Αίθουσα Τύπου της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena.

Ο «Super Mario» θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία, να μιλήσει γι’ όλους και γι’ όλα, ν’ αναφερθεί στο πλάνο του, για την ΑΕΚ, τα σχέδια του και τους στόχους που θα θέσει με την ομάδα.

Επίσης, θα δεχτεί και ερωτήσεις απ’ τους εκπροσώπους του Τύπου, ώστε να παρουσιαστεί στο φίλαθλο κοινό και να μάθουμε πολλά περισσότερα για τον ίδιο και τις δραστηριότητες του.

Έτσι λοιπόν, η συνέντευξη Τύπου προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη (20/06) στην Αίθουσα Τύπου της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, στις 14:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο νέος μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Μάριος Ηλιόπουλος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Πέμπτη (20/6) στις 14.00, στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena.

Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων στην αίθουσα, θα υπάρξει διαδικασία έκδοσης δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, μπορούν να στείλουν το αίτημα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση pressoffice@aekfc.gr μέχρι την Τετάρτη (19/6) στις 17.00. Μετά από αυτό το χρονικό περιθώριο κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό.

Απαντήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία θα σταλεί το αίτημα τους, θα λάβουν μόνο όσοι δεν θα είναι δυνατό να διαπιστευθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement