17.6
12:41

Ποδόσφαιρο γυναικών: Παραμένει στην ΑΕΚ η Χατζηνικολάου

AEK1924.gr team
Ποδόσφαιρο γυναικών: Παραμένει στην ΑΕΚ η Χατζηνικολάου

Με ανακοίνωση της, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, γνωστοποίησε ότι θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, η Δέσποινα Χατζηνικολάου.

Στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, θα παραμείνει η Δέσποινα Χατζηνικολάου.

Η διεθνής επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Δέσποινα Χατζηνικολάου. Η 24χρονη (21/10/1999) διεθνής επιθετικός θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το Ποδόσφαιρο Γυναικών της ΑΕΚ.

Η Δέσποινα Χατζηνικολάου αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές παίκτριες στο περσινό β’ μισό, αφήνοντας πίσω της πλήρως τον τραυματισμό που είχε υποστεί και δείχνοντας σε όλους την ποιότητά της.

Η Δέσποινα Χατζηνικολάου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για άλλη μία σεζόν στην ΑΕΚ. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είναι τιμή μου να φοράω την κιτρινόμαυρη φανέλα. Προχωράμε δυνατά και για τη νέα σεζόν. Να δώσουμε το 100% και εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα».

Δέσποινα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

* Τις αθλήτριες της ομάδας μας, Δέσποινα Χατζηνικολάου, Ελένη Στεφάτου και Μαρία Καπνίση, τις υποδέχτηκαν, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου και ο γενικός γραμματέας, Λευτέρης Αρχόντης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->