Ο 32χρονος στόπερ στις τελικές κλήσεις της Εθνικής Περού για το Copa America.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του Copa America, με το Περού να ανακοινώνει την τελική λίστα με τους 26 παίκτες της αποστολής.
Μέσα σε αυτούς συμπεριλήφθηκε ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο στόπερ που ανήκει στην Τζιρόνα και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην ΑΕΚ, καταγράφοντας πολύ καλές συμμετοχές.
Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη σελίδα της Εθνικής Περού στα social media, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα ενισχύσει την ομάδα του στην «μάχη» που ξεκινά στα γήπεδα των ΗΠΑ σε λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να «δέσει» τον Κάλενς για τα επόμενα χρόνια, αγοράζοντας τα δικαιώματά του από τον ισπανικό σύλλογο.
Η ανακοίνωση της αποστολής από το Περού:
🗣️ 𝐋𝐨𝐬 𝐞𝐥𝐞𝐠𝐢𝐝𝐨𝐬 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐅𝐨𝐬𝐬𝐚𝐭𝐢
Estamos listos para representar a #LaBicolor 🇵🇪 en Estados Unidos. #UnSentimientoQueNosUne pic.twitter.com/hKNPXUUwmi
— La Bicolor (@SeleccionPeru) June 16, 2024
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement