14.6
17:14

«Μετά τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ για Αντούνα – Έχει μιλήσει μαζί του ο Πινέδα»

AEK1924.gr team
«Μετά τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ για Αντούνα – Έχει μιλήσει μαζί του ο Πινέδα»
Advertisement

Ένα δημοσίευμα του Μεξικού, προχώρησε  σε μια δημοσίευση και έμπεξε ξανά τον Παναθηναϊκό, αλλά και την ΑΕΚ για την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα.

Από πέρυσι τ’ ‘ονομα του Μεξικανού εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα, παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Έτσι και φέτος, έπαιξε δυνατά τ’ όνομα του, αλλά αυτή την φορά ένα μεξικάνικο δημοσίευμα, έβαλαν στο παιχνίδι και την… ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι δεν παίζουν μόνο για τον Αντούνα, αλλά υπάρχει και «η ΑΕΚ του Πινέδα», που ενδιαφέρεται.

«Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και μια ακόμα ελληνική ομάδα, που έχει ήδη Μεξικανούς: η ΑΕΚ της Αθήνας. Αναφορές από τον Κέρι Ρουίθ αναφέρουν ότι η ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα είναι η άλλη ευρωπαϊκή που κοιτάει τον Αντούνα. Αποκάλυψε ότι ο Πινέδα έχει ήδη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια σε αυτόν για την παραμονή του στην Ευρώπη», γράφει χαρακτηριστικά, το «nacionfutbol.com.mx».

Τ’ οποίο ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και αναφέρθηκε ότι υπάρχει και τρίτη ελληνική ομάδα, χωρίς να γίνει γνωστό τ’ όνομα της.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Αντούνα, έχει πρόταση γι’ ανανέωση, αλλά ο ίδιος δείχνει την διάθεση, ν’ αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του, στην Ευρώπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement