12.6
12:14

Με πατημένο γκάζι πηγαίνει ο Ηλιόπουλος

Κώστας Κοσικίδης
Με πατημένο γκάζι πηγαίνει ο Ηλιόπουλος
Advertisement

Ο νέος ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, τρέχει από χθες αρκετές υποθέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση της ομάδας, έχοντας ανοιχτή επικοινωνία με τον Ματίας Αλμέιδα και το τιμ των μεταγραφών.

Από χθες, ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος της ομάδας και από νωρίς το πρωί, βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να κάνει μια σειρά συναντήσεων και επαφών με στελέχη της ομάδας, για να ενημερωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες, για τα περισσότερα θέματα.

Ο ίδιος απ’ τις πρώτες του ημέρες, έδειξε ότι δεν θ’ αφήσει τίποτα στην τύχη του και τουλάχιστον τώρα, στην αρχή, θέλει ν’ ενημερωθεί για τα πάντα που έχουν σχέση με την ομάδα και την εταιρεία.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Ηλιόπουλος έχει σε πρώτο πλάνο, πάνω απ’ όλα τα ζητήματα που «καίνε» αυτή την περίοδο την ομάδα και δεν είναι άλλο, απ’ την μεταγραφική της ενίσχυση.

Ο νέος ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, ήταν ενημερωμένος από πριν για τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά από χθες ζήτησε κι’ άλλες λεπτομέρειες, χωρίς βέβαια να επέμβει στο έργο των ανθρώπων της ομάδας, που τρέχουν το τιμ των μεταγραφών και του Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, ο Ηλιόπουλος είχε επαφή χθες και με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο μιλούν συχνά πυκνά, για διάφορα θέματα και ζητήματα της ομάδας, ώστε να λυθούν και να τακτοποιηθούν.

Απ’ εκεί και έπειτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αρκετά πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις της ΑΕΚ, στο κομμάτι των μεταγραφών και μάλιστα έχουν προχωρήσει κάποιες υποθέσεις, θέλοντας να τις κλείσει άμεσα.

Άλλωστε, ο Ηλιόπουλος μεταξύ των συζητήσεων έχει αναφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης, το πλάνο του και τις κατευθύνσεις του, όσον αφορά το μπάτζετ που έχουν στη διάθεση τους, για να διαπραγματευτούν τις μεταγραφές.

Έτσι λοιπόν, πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ να προχωρήσει σ’ ανακοινώσεις, ενόψει και της προετοιμασίας, για να καλύψει ανάγκες που έχει επισημάνει ο Αλμέιδα και χρειάζεται ν’ έχει στην προετοιμασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement