10.6
15:19

Εντάσσεται στην ΑΕΚ Betsson ο τέως team manager της Εθνικής ομάδας Κώστας Κώτσης

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Νέα προσθήκη στο οργανόγραμμα της Βασίλισσας ο τέως team manager της Εθνικής ομάδας Κώστας Κώτσης.

Ο Κώστας Κώτσης αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα, όπου μέχρι πρότινος είχε τον ρόλο του team manager με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να είναι η ΑΕΚ Βetsson BC.

Η Βασίλισσα από χθες ήδη μπήκε σε νέα εποχή με την επισημοποίηση της επιστροφής του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα που θα αφορούν τις υπόλοιπες προσθαφαιρέσεις στο επιτελείο των κιτρινόμαυρων.

Σήμερα έγινε γνωστό και με τη βούλα πως ο Γιώργος Χήνας αποτελεί παρελθόν έπειτα από πολλά χρόνια στο πλάι του Μάκη Αγγελόπουλου, με το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει να είναι εκείνο του Κώστα Κώτση.

Ο μέχρι πρότινος team manager της Εθνικής ομάδας, αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media την επίσημη αγαπημένη και ετοιμάζεται να ενταχθεί στη Βασίλισσα.

Όσο για το ρόλο που αναμένεται να έχει, αυτός θα είναι παρόμοιος με αυτόν του Γιώργου Χήνα, αναλαμβάνοντας τα περισσότερα από τα καθήκοντα του προκατόχου του.

Αναμένεται λοιπόν σύντομα η επισημοποίηση της συνεργασίας ΑΕΚ Betsson- Κώτση αλλά και των υπόλοιπων αλλαγών όσον αφορά τους συνεργάτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement