«Αλίμονο αν ένας εκλεγμένος πολιτικός δεν είναι υπερήφανος που τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος για τους 68.000 συμπολίτες μου που έβαλαν ψήφο στον Άδωνι Γεωργιάδη, τους τιμώ και τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά», είπε αρχικά ο υπουργός.
«Σήμερα, εφόσον έχουμε το τελικό αποτέλεσμα και μπορούμε να το κρίνουμε, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα, έχοντας όμως καταγράψει απώλειες, οι οποίες πρέπει να την προβληματίσουν για ποιον λόγο έχουν συμβεί» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ίδιος.
Ερωτηθείς για τις απώλειες που σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Οι βασικές απώλειες της ΝΔ έρχονται από τα δεξιά της. Άν λέγατε ”γάμος ομοφυλοφίλων” θα δείτε τη μισή απώλεια σίγουρα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement