02.6
12:36

Αποκάλυψη Αγγελόπουλου: «Είχα πρόταση από επενδυτικό fund για πώληση των μετοχών»

AEK1924.gr team
Αποκάλυψη Αγγελόπουλου: «Είχα πρόταση από επενδυτικό fund για πώληση των μετοχών»
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση από επενδυτικό fund για να πουλήσει τις μετοχές, αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση, αλλά έψαχνε συμπαίκτη.

Στην αποκάλυψη ότι είχε πρόταση από επενδυτικό fund για πώληση των μετοχών, προχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο part 2 της μεγάλης συνέντευξης του.

Ο ίδιος όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν πρόθεση του, να πουλήσει αλλά αντίθετα ψάχτηκε για να βρει κάποιον συμπαίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος:

Για το αν γίνεται προσπάθεια να βρεθεί “συμπαίκτης” στην ΚΑΕ, ώστε να τον βοηθήσει στο οικονομικό κομμάτι: «Προσπάθειες πάντα γίνονται και μιλάμε με πάρα πολλούς ανθρώπους. Πρέπει πάντα να ξέρεις με ποιον μπορείς να συνεργαστείς, τι μπορεί να προσφέρει και ποια είναι η προστιθέμενη αξία που θα φέρει.

Πριν τρία χρόνια, σε εκείνη την συνέντευξη, είχε έρθει ένα fund – όταν είχαμε και οικονομικά προβλήματα – και μου είχε κάνει μία πρόταση, να αγοράσει τις μετοχές σε δύο δόσεις. Πέντε εκατ… ευρώ για το 51% και άλλα 2.5 εκατομμύρια σε βάθος τριετίας για το υπόλοιπο. Τέλος πάντων, τους είπα ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει να πάρω χρήματα, δεν το βλέπω έτσι, αλλά αν έχουν διάθεση να βάλουν χρήματα για την ομάδα να βελτιωθεί και μετά να δούμε πώς θα πάρουν την πλειοψηφία.

Δεν ήταν αυτή η πρόθεση, δεν προχώρησε, επανήλθαν και πέρυσι με βελτιωμένη πρόταση, αλλά είμαστε καλύτερα οικονομικά και δεν το συζήτησα καν, γιατί και η προσέγγιση όλη δεν ήταν αυτή που θα ήθελα για την ΑΕΚ. Αυτό με είχε απασχολήσει, γιατί κάποια στιγμή και εγώ θα αποχωρήσω από την ΑΕΚ. Η έξοδος είναι δεδομένη σε μία επένδυση για όλους και με έχει απασχολήσει να βρεθεί ένας ΑΕΚτζης με την δική μου τρέλα – κάτι δύσκολο. Ή να βρεθεί κάποιος που θα έχει την οικονομική δυνατότητα να επενδύσει τα χρήματα που έχω επενδύσει στην ΑΕΚ, δύσκολο. Αλλά νομίζω πως όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το δούμε αυτό και πώς θα γίνει.

Θυμίζω ότι εγώ δεν μπήκα στην ΑΕΚ για να κερδίσω. Δεν ήταν οικονομικό το κίνητρο, προφανώς. Μικρός, την δεκαετία του 80′ διάβαζα για τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου και το όνειρο που έκανα ήταν πότε θα πάρει την ΑΕΚ ο Ωνάσης ή ο Λάτσης, να έχουμε την οικονομική αυτοδυναμία και να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλουμε. Μεγάλωσα με αυτή την αγωνία. Κάποια στιγμή, σκέφτηκα ότι αφού είχα την δυνατότητα, αυτό που ονειρευόμουν για το ποδόσφαιρο για κάποιον άλλο, γιατί να μην το κάνω για ένα τμήμα που υποφέρει.

Αυτή την σκέψη είχα κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αφού είχα την δυνατότητα να βοηθήσω την ομάδα της καρδιάς μου, έπρεπε να το κάνω. Και κάπως έτσι ξεκίνησα το 2015 στην πρώτη αύξηση κεφαλαίου με τις πρώτες 280.000 και φτάσαμε αισίως στα 21.5 εκατομμύρια. Η στιγμή της εξόδου θα μας απασχολήσει κάποια στιγμή. Προφανώς δεν θα είμαι εδώ για πάντα.

Αφού ολοκληρώσω αυτό που έχω οραματιστεί για την ΑΕΚ, γίνουν όλες οι επενδύσεις στο γήπεδο, μετά νομίζω λίγα θα έχω να προσφέρω και θα δούμε το κομμάτι αυτό»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement