01.6
13:16

Αγγελόπουλος: Ετοιμάζει τεράστια συνεργασία με τη De agostini για το Κλειστό

AEK1924.gr team
Αγγελόπουλος: Ετοιμάζει τεράστια συνεργασία με τη De agostini για το Κλειστό
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε ότι φέρνει την εταιρεία κολοσσό De Agostini, για να ετοιμάσουν μαζί θεματικά πάργα γύρω απ’ το Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Στην μεγάλη συνέντευξη ο Μάκης Αγγελόπουλος, προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, σ’ αναφορά για το Κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει θεματικά πάρκα γύρω απ’ το γήπεδο, μαζί με την εταιρεία κολοσσό De Agostini.

Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτή η επένδυση, υπολογίζεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2025 και θα υπάρξει ανάλογη συνέντευξη Τύπου επί του θέματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος:

«Αυτό το γήπεδο δεν ειχε ποτέ αδειοδοτηθεί. Δεν είχε άδεια ούτε το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά από την ΑΕΚ. Επειδή αν θέλετε δεν είναι σε κεντρικό σημείο, αποφασίσαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε έναν νέο προορισμό με βάση το γήπεδο. Να δημιουργήσουμε μία πρόταση με δραστηριότητες. Σε συνεργασία με έναν παγκοσμίου φήμης κολοσσό τον όμιλο deagostini .  Αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μερικά θεματικά πάρκα έξω από το γήπεδο.  Την άνοιξη του 2025 να ολοκληρωθεί αυτή η επένδυση. Πέρα από το αθλητικό κομμάτι, πιλοτικά έχουμε κάνει πολλά πράγματα και να δημιουργηθεί η Αρένα και για άλλα θέματα. Προχωράμε τώρα ένος νέου δυνατού προορισμού. Θεματικών πάρκων. Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου επί του θέματος. Θα είναι το μοναδικό γήπεδο που θα προσφέρει αυτή την πολλαπλότητα εντός και εκτός γηπέδου. Σαν πρόταση, σαν προσφορά θα είναι μοναδικό».

Δείτε το βίντεο (από το 26ο λεπτό και έπειτα):

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement