Για το θέμα της προεδρίας της ΕΠΟ αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στα social media και έγραψε για το θέμα της υποψηφιότητας του Ισίδωρου Ντογιάκου.
Ο Δήμαρχος του Βόλου παραδέχθηκε πως ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέροντας πως: «όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν».
Αναλυτικά:
«Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.
Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement