30.5
23:15

Καταδικάστηκε ο καθηγητής για την σεξουαλική παρενόχληση στην Αλεξανδρούπολη

AEK1924.gr team
Καταδικάστηκε ο καθηγητής για την σεξουαλική παρενόχληση στην Αλεξανδρούπολη
Advertisement

Σε 22 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, με τη δίκη να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Τι κατήγγειλε η μαθήτρια

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος καθηγητής συνελήφθη στις αρχές Απριλίου. Η 17χρονη μαθήτρια μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και κλειδώθηκε μαζί της, επειδή όπως ανέφερε το παιδί, ο εκπαιδευτικός την κυνηγούσε στην αυλή.

«Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», είπε ο καθηγητής.

Αναφορικά με την 17χρονη μαθήτρια που έκανε την καταγγελία σχολίασε: «Είμαστε με την οικογένειά της για πάνω από 20 χρόνια φίλοι. Δεν έχω στείλει κανένα γραπτό μήνυμα. Στο πλαίσιο του μαθήματος, την βοηθάω γιατί στην Βιολογία είναι λίγο πίσω, έχουμε μια ανταλλαγή σημειώσεων».

Από την πλευρά του, ο καθηγητής έχει υποστηρίξει από την αρχή πως «είναι όλα σκευωρία».

Πηγή: Ethnos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->