27.5
17:10

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο 4ο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει το «παρών» στο 4ο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τίτλο «Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» λαμβάνει χώρα στην Αθήνα και το «παρών» δίνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τους Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία και παρόντες είναι Άρχοντες από ολόκληρο τον κόσμο ενώ ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Ελπιδοφόρος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε τιμηθεί το 2014 από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την ειλικρινή αφοσίωσή του στην Μητέρα Εκκλησία ως Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων η μεταχείριση που δέχεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το αυξανόμενο κύμα του απολυταρχισμού, οι επιπτώσεις του στις θρησκευτικές κοινότητες καθώς και ο ρόλος της θρησκείας στη γεωπολιτική.

Παρόντες θα είναι επίσης ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Δρ. Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη και ο Σεβασμιώτατος Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Βίλνιους Γκιντάρας Γκρούσας, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνελεύσεων (CCEE).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement