22.5
14:55

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας

AEK1924.gr team
Advertisement

Ακόμα μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, με τον κ. Σταύρο Αυγουστίδη και την οικογένειά του να θαυμάζουν τα εκθέματα.

Μεταξύ των χιλιάδων επισκεπτών που έχουν περάσει τις πύλες του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ στις πρώτες εβδομάδες της λειτουργίας του, ήταν και ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σταύρος Αυγουστίδης. Μαζί με τη σύζυγό του Ντανιέλα και τα παιδιά τους Μαρίζα και Λουκά, ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή του Μουσείου κ. Γεράσιμο Γασπαρινάτο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν σε πρόσωπα και εκθέματα που αφορούν τη σχέση της ΑΕΚ με την Κύπρο. Στο τέλος της περιήγησής τους ευχαρίστησαν τους συντελεστές και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την εμπειρία.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τις μέρες των διακοπών του Πάσχα αλλά και το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν πολλοί οι επισκέπτες από την Κύπρο που βρέθηκαν στα δύο Μουσεία της OPAP ARENA (Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ).

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις μέρες τα Μουσεία στην OPAP ARENA παραμένουν κλειστά λόγω της προετοιμασίας του γηπέδου για τον τελικό του Conference League. Θα είναι και πάλι ανοιχτά από την Παρασκευή 31 Μαϊου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement