20.5
23:44

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Η Επιτροπή Δεοντολογίας ζητάει τη δικογραφία για να επιβάλει πειθαρχικές κυρώσεις

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος απέστειλε έγγραφο στον αθλητικό και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, με το οποίο ζητεί όλο το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας για την υπόθεση της ελληνικής εκδοχής του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Η «Δίκη στο Open» αποκαλύπτει ότι ο κ. Κωτουλόπουλος κοινοποιεί την επιστολή του στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Οικονόμου και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δημήτρη Ελευθεριάνο.

Μάλιστα επισημαίνει ότι είχε στείλει σχετικό έγγραφο προς τον κ. Σπυρόπουλο στις 26 Ιουλίου 2023 και πήρε την απάντηση ότι η δικογραφία βρίσκεται σε πολύ πρώιμο δικονομικό στάδιο.

Ο εφέτης Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος καλεί τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κώστα Σπυρόπουλο να τον ενημερώσει αν έχει περαιωθεί η ποινική δικογραφία και σε καταφατική περίπτωση να του σταλεί αποδεικτικό υλικό για εμπλεκόμενους αξιωματούχους ποδοσφαιρικών ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League 1 και Super League 2.

Ταυτόχρονα ζητάει να διαβιβαστεί οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο που σχετίζεται με τον παράνομο στοιχηματισμό και τη χειραγώγηση αγώνων των ελληνικών ποδοσφαιρικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων, όπως κινήσεις στοιχηματικών και τραπεζικών λογαριασμών, ευρήματα ηλεκτρονικών – ψηφιακών αρχείων και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement