20.5
12:00

Ήθελε να γιορτάσει με αλκοόλ ο τετράχρονος γιος του Φόντεν! (vid)

AEK1924.gr team
Ήθελε να γιορτάσει με αλκοόλ ο τετράχρονος γιος του Φόντεν! (vid)

Ο γιος του Φιλ Φόντεν ξετρελαμένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Σίτι, προσπάθησε να μιμηθεί τον πατέρα του και τους συμπαίκτες τους επιχειρώντας να ανοίξει μία σαμπάνια με κάθε τρόπο, ώστε να πανηγυρίσει μαζί τους

Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε για ακόμη μία φορά πρωταθλήτρια Αγγλίας, φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις και τις έξι τα τελευταία επτά χρόνια. Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Φιλ Φόντεν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, νίκησε τη Γουέστ Χαμ 3-1, ώστε να «κλειδώσει» τον τίτλο.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι παίκτες των «Πολιτών» πανηγύρισαν δεόντως το κατόρθωμά τους και στη γιορτή μέρος ήθελε να πάρει και ο μικρός γιος του Άγγλου μεσοεπιθετικού. Ο πιτσιρικάς προσπάθησε μιμούμενος τον πατέρα του να ανοίξει μία σαμπάνια για να γιορτάσει τη σπουδαία στιγμή κατάλληλα, ίοως φαίνεται όμως συνάντησε κάποιες… δυσκολίες.

Παρά το ότι βρίσκεται μόλις στα 4 του χρόνια φάνηκε να γνωρίζει την τεχνική του ανοίγματος σαμπάνιας. Με τόσα πανηγύρια κατακτήσεων τίτλων άλλωστε πως να μη μάθει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement