15.5
11:22

Έξαλλος ο Έντερσον επειδή βγήκε αλλαγή – Ο λόγος που τον αντικατέστησε ο Γκουαρδιόλα

AEK1924.gr team
Έξαλλος ο Έντερσον επειδή βγήκε αλλαγή – Ο λόγος που τον αντικατέστησε ο Γκουαρδιόλα

Ο Έντερσον Μοράες αποσύρθηκε από τον Πεπ Γουαρδιόλα στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ για να περάσει στη θέση του ο Στέφαν Ορτέγκα και ο Βραζιλιάνος πορτιέρο… τρελάθηκε με την κίνηση του προπονητή του

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει την πιο σημαντική ίσως νίκη της σεζόν με 2-0 κόντρα στην Τότεναμ. Η εκτός έδρας νίκη στο Λονδίνο της δίνει αέρα… πρωταθλήτριας, αφού με νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ, την οποία υποδέχεται στο «Etihad» για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, θα κατακτήσει το τέταρτο σερί πρωτάθλημά της.

Η νίκη κόντρα στα «σπιρούνια» δεν ήρθε εύκολα, αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον τερματοφύλακά του, Έντερσον, να τραυματίζεται στο κεφάλι μετά από δυνατή σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη. Ο κίπερ των «Πολιτών» έδειξε να συνέρχεται και να θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι, όμως ο Ισπανός τεχνικός είχε αντίθετη άποψη.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν ρίσκαρε και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον αναπληρωματικό γκολκίπερ της ομάδας Ορτέγκα, κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Έντερσον. Ο 30χρονος Λατινοαμερικάνος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο όντας «έξω φρενών» με τον έμπειρο κόουτς, ενώ άρχιζε να κλωτσά ό,τι βρισκόταν κοντά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement