08.5
20:56

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για το πανό κόντρα στην ΑΕΚ

AEK1924.gr team
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για το πανό κόντρα στην ΑΕΚ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την ΔΕΑΒ, για το πανό που ανέβηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξαιτίας ενός ντροπιαστικού πανό που σηκώθηκε στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών των ασπόμαυρων.

Η ΔΕΑΒ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως τιμώρησε με πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Με την υπ’ αριθμ. 25/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για ανάρτηση πανό πολιτικού – ιδεολογικού χαρακτήρα με περιεχόμενο υβριστικό, που έλαβε χώρα κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης, στις 28-4-2024 για τα Play Οffs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν. 5085/2024.

Με την υπ’ αριθμ. 27/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας στις 28-4-2024 για τον Β΄ Όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, περιόδου 2023-2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του α΄ βοηθού διαιτητή του αγώνα.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Με την υπ’ αριθμ. 28/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του HYSA ORJEN, ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ, διοικητικό πρόστιμο ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ στο Ενωσιακό γήπεδο Αγυιάς Πατρών, στις 28-4-2024 για τη Β΄ Τοπική ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, περιόδου 2023/2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του διαιτητή του αγώνα.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement