05.5
19:20

Αϊντχόφεν: Πρωταθλήτρια Ολλανδίας μετά από έξι χρόνια

AEK1924.gr team
Αϊντχόφεν: Πρωταθλήτρια Ολλανδίας μετά από έξι χρόνια

Η Αϊντχόφεν έκανε το… καθήκον της απέναντι στη Σπάρτα Ρότερνταμ και με τη νίκη 4-2 επέστρεψε στον θρόνο του ολλανδικού ποδοσφαίρου μετά από έξι χρόνια.

Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν! Η PSV διαδέχθηκε τη Φέγενορντ στον θρόνο του ολλανδικού ποδοσφαίρου, καθώς μετά τη νίκη με 4-2 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Κάπως έτσι η ομάδα του Πέτερ Μπος με το επιθετικό της ποδόσφαιρο και την αλεγκρία φύση της κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή για πρώτη φορά από τη σεζόν 2017/2018, κατακτώντας το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

To -12 που βρίσκεται η Φέγενορντ με ματς λιγότερο δεν… καλύπτεται και η ώρα της στέψης έφτασε για την PSV, η οποία αποτελεί την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ολλανδία μετά από τον πρωτοπόρο Άγιαξ που έχει κατακτήσει 36.

πηγή: gazzetta

Advertisement