24.4
10:20

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο και στη συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Caravel!

AEK1924.gr team
Advertisement

Λίγη ώρα μετά το μπλόκο στους οπαδούς της ΑΕΚ, η αστυνομία έβαλε stop και στην συγκέντρωση που είχαν διοργανώσει οι φίλοι του Παναθηναϊκού έξω από το Caravel

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν δώσει ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Τριφυλλιού για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ κατά την αναχώρηση για την Opap Arena όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως έκανε και με τους οργανωμένους της ΑΕΚ, έτσι και με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο στη συγκέντρωση, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την 24-4-2024 και ώρα 17:00’ σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας όπου διαμένει η αθλητική αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο.», από φιλάθλους του ανωτέρω αθλητικού σωματείου και από ώρα 15:00’ έως 20:30’ της 24-4-2024 κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με την ανωτέρω συνάθροιση καθώς και συνοδείας της αθλητικής αποστολής με μηχανοκίνητη πορεία προς το Γήπεδο «OPAP ARENA», στο αστικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:

Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου – Αντήνορος – Μισθού – Ευφρονίου.
Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου – Μιχαλακοπούλου – Λεωφ. Μεσογείων – Λεωφ. Κατεχάκη.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, αφενός, καθώς οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο Αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει, σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 1 & 2 του Ν.4703/2020 και του άρθρου 3 του Π.Δ. 73/2020, κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και αφετέρου από τη διεξαγωγή της εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement