23.4
22:31

Γεμάτος ακριβά ρολόγια έφυγε ο Κλάτενμπεργκ από την Ελλάδα

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα γρήγορο πέρασμα είχε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την Ελλάδα, όμως τα χέρια του γέμισαν με ακριβά ρολόγια.

Το πέρασμα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την Ελλάδα να ήταν σύντομο και άδοξο, καθώς η απόφαση της καρατόμησης του από την Super League να ήταν ομόφωνη, αφού υπέρ της λύσης της συνεργασίας της Λίγκας με τον Άγγλο τάχθηκαν τελικά τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και ο Ατρόμητος, ενω απείχε από τη διαδικασία ο Ολυμπιακός. Φαίνεται όμως ότι ήταν εξαιρετικά ευχάριστο.

Είναι γεγονός ότι ο Κλάτενμπεργκ, επί έναν και πλέον χρόνο θητείας δεν είχε προσφέρει το παραμικρό μιας και δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

Δεν έφυγε όμως με «άδεια χέρια», για δύο λόγους: Ο πρώτος, ο προφανής καθώς εισέπραξε ποσό που άγγιζε το μισό εκατομμύριο ευρώ, χρήματα τα οποία είχαν πληρώσει οι ΠΑΕ της Super League.

Ο δεύτερος όμως λόγος που τα χέρια του Κλάτενμπεργκ ήταν «γεμάτα» φεύγοντας, δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγλος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, απέκτησε πολλά και ακριβά ρολόγια. Τόσο πολλά, που θα κάλυπταν ακόμα και τα χέρια της ινδουιστικής θεάς Κάλι… Η οποία μεταξύ άλλων, συμβολίζει και την «ημέρα της κρίσεως»…

Πηγή: Newsbreak.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement