23.4
14:21

Αγιά Σοφιά: Ο Σκουρλέτης ακολουθούσε την γραμμή… Βασιλόπουλου

AEK1924.gr team
Advertisement

Απορίες έχει ο κ. Σκουρλέτης για τους λόγους που «κρεμάστηκε» στο Μουσείο της ΑΕΚ, ως σύγχρονος εφιάλτης της ομάδας, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει εάν θυμηθούμε τα πεπραγμένα του.

Έστω και καθυστερημένα, γνωστές έγιναν οι πρώτες αντιδράσεις για τους τέσσερις που «κρέμασε» η ΑΕΚ στο Μουσείο της, ως οι κύριοι υπονομευτές του ονείρου της επιστροφής.

Μάλιστα, υπάρχει έντονη απορία από/για τον πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης, Πάνο Σκουρλέτη, για τους λόγους που βρίσκεται στην σχετική λίστα, δεν χρειάζεται παρά μία μικρή αναδρομή.

Την περίοδο που τα κλιμάκια και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ πήγαιναν στο Υπουργείο για να βρεθεί μία λύση άμεσα, ώστε να υλοποιηθεί αυτό που ο Άρης Βασιλόπουλος δεν άφηνε να συμβεί, ο κ. Σκουρλέτη λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο.

Η γραμμή του πρώην Δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ήταν να πάει το γήπεδο της ΑΕΚ στην παλιά Ρενό και αυτό υπερασπιζόταν μέχρι εσχάτων (και) ο πρώην Υπουργός, κάτι για το οποίο ουδεμία δικαιοδοσία είχε.

Παρεξηγήθηκε η «Νέα Αριστερά» με το Μουσείο της ΑΕΚ / Διαβάστε, ΕΔΩ!

Για το κομμάτι των αρμοδιοτήτων που ήταν… πάνω του, ο κ. Σκουρλέτη δυσκολευόταν να βρει λύση, αλλά για μία έκταση που ουδεμία σχέση είχε με την δικαιοδοσία του Υπουργείου του, είχε την απόλυτη πεποίθηση πως θα ήταν η λύση.

Η ΑΕΚ λοιπόν έκανε πράξη αυτό που άλλοι νόμιζαν πως το ανέφερε προς εσωτερική κατανάλωση. Να δημιουργήσει χώρο για τους υπονομευτές του ονείρου της επιστροφής, αυτούς που καθυστέρησαν -για τους δικούς τους λόγους- το έργο και εκατοντάδες Ενωσίτες δεν πρόλαβαν να δουν την επιστροφή να ολοκληρώνεται.

Τήρησε τις υποσχέσεις της και έμεινε πιστή σε όσα υποσχέθηκε σε συγγενείς και φίλους ανθρώπων που δεν πρόλαβαν να ζήσουν την μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement