13.4
13:22

Αλεξίου: «Να φωνάξουμε ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ κοιτώντας τον επόμενο αιώνα Ιστορίας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τις πιο θερμές ευχές του αλλά και μηνύματα ενότητας έδωσε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με τη συμπλήρωση ενός αιώνα Ιστορίας της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Το να δημιουργήσεις μέσα από τις στάχτες της καταστροφής κάτι τόσο μεγάλο, όσο η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως, μόνο οι υπερήφανοι πρόσφυγες και τούτοι οι παράγοντες από την Πόλη θα μπορούσαν να το πετύχουν. Η μεγάλη Ιδέα της ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα σε ένα πατάρι, στην οδό Βερανζέρου, στη στοά Λουξ, με την υπογραφή του Σπανούδη, των αδελφών Ιωνά, του Καροτσιέρη και τόσων άλλων.

Και από ένα τόσο δα μέρος, η ΑΕΚ έγινε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ όλης της γης. Το μεγαλύτερο κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο της οικουμένης. Έχουμε την τιμή να την υπηρετούμε, την υποχρέωση να τη μεγαλώνουμε και τον ιερό στόχο να μεταλαμπαδεύουμε τα ιδανικά του Σωματείου σε όλες τις νεότερες γενιές.

Καλώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ δίπλα μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Και όλοι μαζί να ορκιστούμε στο όνομά της και να φωνάξουμε ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ κοιτώντας τον επόμενο αιώνα Ιστορίας με στόχο να κυριαρχήσουμε παντού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement