12.4
12:29

Ώρα μηδέν για την AEK Betsson BC

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε τεντωμένο σκοινί η ΑΕΚ στο μπάσκετ, με την σημερινή (12/04) ημέρα να είναι άκρως κρίσιμη ενόψει της ολοκλήρωσης της σεζόν.

Νεότερα αναμένονται σήμερα από το κιτρινόμαυρο μπασκετικό στρατόπεδο, με τις ισορροπίες να κρέμονται από μία… κλωστή.

Εδώ και μέρες το «Olympic Hall» είχε -σχεδόν- εγκαταληφθεί, καθώς άπαντες βρίσκονταν σε απεργία. Και όταν λέμε άπαντες εννοούμε αγωνιστικό, προπονητικό και μη προσωπικό.

Οι καθυστερήσεις στο μισθολογικό κομμάτι έφτασαν τους εργαζόμενους στα όριά τους και μετά την χθεσινή συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, σήμερα αναμένονται έμπρακτες αποδείξεις πως ο διοικητικός ηγέτης, συμμερίστηκε την αγανάκτησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, υπάρχει διάθεση από τους παίκτες να φτάσουν ακόμα και σε άποψή από τον Κυριακάτικο αγώνα, σε περίπτωση που δεν δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να κινούνται, καθώς εγγυήσεις μπορεί να είχαν λάβει και παλαιότερα, όμως δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

Η ΑΕΚ Betsson BC από εδώ και πέρα καλείται, όχι μόνο να ολοκληρώσει μία κάκιστη αγωνιστικά σεζόν, αλλά να διατηρήσει τις ισορροπίες ώστε να μην επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο που υπάρχει αυτή την στιγμή, με την αποχή των παικτών από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με τις όποιες κυρώσεις συνεπάγονται για την ομάδα.

Φυσικά η φερεγγυότητα της ΑΕΚ πλήττεται από τέτοιες εξελίξεις, με κάθε επόμενο παίκτη, προπονητή, υπάλληλο, να σκέφτεται διπλά και τριπλά πριν υπογράψει με την ομάδα, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην επόμενη σεζόν.

Εκεί που η Ένωση καλείται να επουλώσει (και) τα επικοινωνιακά τραύματά της για να μπορεί να οραματιστεί με αισιοδοξία μία καλύτερη σεζόν από τη φετινή, πετυχαίνοντας -τουλάχιστον- τα αυτονόητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement