Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τους αθλητές της Βασίλισσας, για να συζητήσουν τα προβλήματα που έχει η ομάδα.
Έχει προγραμματιστεί συνάντηση εντός της ημέρας, ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και στους παίκτες της μπασκετικής ΑΕΚ, για να συζητήσουν οι δυο πλευρές, τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.
Συγκεκριμένα, οι αθλητές φαίνεται πως βρίσκονται κάποιους μήνες μέσα και απειλούν με αποχή απ’ τις προπονήσεις.
Γι’ αυτό τον λόγο, ζητούν συνάντηση με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ ΑΕΚ, για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα τους.
Απ’ εκεί και έπειτα, πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι οφειλές που υπάρχουν σε κάποιους παίκτες είναι για έναν μήνα και σε κάποιους άλλους για δυο.
Το θέμα είναι, ότι εντός της ημέρας θα γίνει η συνάντηση και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ανάμεσα στις δυο πλευρές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement