Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να επιστρέψει ο κόσμος της ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Το προσεχές Σάββατο (13/04) η ΑΕΚ υποδέχεται στο «Γ. Κασιμάτης» τον Αερωπό Έδεσσας, κλείνοντας την κανονική διάρκεια της Handball Premier.
Πρόκειται για μία αναμέτρηση, η οποία πιθανόν να είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών ελέω των γνωστών προβλημάτων του ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι απαραίτητες εργασίες για την επιστροφή του κόσμου στο «Γ. Κασιμάτης» και στο πλευρό της ΑΕΚ, έχουν πραγματοποιηθεί με τις σχετικές ανακοινώσεις να απομένουν για την τυπική επαναλειτουργία των κερκίδων.
Οι άνθρωποι της Ένωσης ευελπιστούν πως έως τις 20 Απριλίου, όλα θα έχουν ολοκληρωθεί και ο κόσμος θα μπορεί να σταθεί στο πλευρό της ΑΕΚ για την διαδικασία των πλέι οφ του Πρωταθλήματος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement