05.4
18:30

Χωρίς τον Στάνκοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ

AEK1924.gr team
Χωρίς τον Στάνκοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ
Advertisement

Χωρίς τον Αυστριακό τερματοφύλακα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ.

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε η ΑΕΚ την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στα θετικά για τον Ματίας Αλμέιδα το γεγονός πως άπαντες προπονήθηκαν και πάλι σε φουλ ρυθμούς, δίνοντας ξανά πληθώρα επιλογών στον Αργεντινό τεχνικό για το ντέρμπι των δικεφάλων.

Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι. Την θέση κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει και πάλι ο Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->