04.4
20:34

ΑΕΚ: «Καμία επαφή Μελισσανίδη – Χαντιτάγκι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καμία επαφή με τον Χαντιτάγκι, παρά τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν.

Τις τελευταίες ώρες, έχει βρεθεί στο προσκήνιο το όνομα του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, ο οποίος ενδιαφέρεται ν’ αποκτήσει ομάδα της Super League.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα προχώρησαν και ανέφεραν ότι ο Χαντιτάγκι έχει επαφές με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μέσω του Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της, Τάσου Τσατάλη, ξεκαθάρισε τα συγκεκριμένα ανυπόστατα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν καμία επαφή και δεν υπάρχει κάποια επαγγελματική συνεργασία.

Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες έχουν τουλάχιστον μια διετία, που δεν πρέπει να έχουν συναντηθεί καν.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Τάσου Τσατάλη:

Επειδή βλέπω να γράφονται διάφορα, φυσικά και δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον κ. Χαντιτάγκι που εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για ανάμειξη σε ΠΑΕ της Super League.

Δεν υπάρχει κάποια επαγγελματική συνεργασία. Ούτε κάποια επαφή σε προσωπικό επίπεδο. Οπότε οτιδήποτε σχετικό γράφεται σε κάποια ρεπορτάζ, εννοείται πως δεν έχει καμιά απολύτως βάση.

Η δημοσίευση του Τάσου Τσατάλη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement