03.4
18:14

Απάντηση Αστυνομίας στην 28χρονη: «Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί»

AEK1924.gr team
Απάντηση Αστυνομίας στην 28χρονη: «Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί»
Advertisement

Εκθέτει ανεπανόρθωτα την Αστυνομία η φονική απάντηση του τηλεφωνητή που ακούγεται στο ηχητικό όταν η 28χρονη ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.

Ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους αποκαλύπτει τη στιγμή που η 28χρονη Κυριακή εντοπίζει τον δολοφόνο της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Μαζί με τον φίλο της προχωρούν και ξαφνικά, όταν βλέπουν τον δράστη και σταματούν. Η γυναίκα προσπαθεί να επιστρέψει στο τμήμα και τότε ο 39χρονος την πιάνει από τη μέση και αρχίζει να την μαχαιρώνει για 30 δευτερόλεπτα.

Στο ρεπορτάζ του Mega σημειώνεται ότι το τηλέφωνο της 28χρονης έμεινε ανοιχτό για 8 λεπτά και έχουν καταγραφεί οι φωνές της για βοήθεια.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει από την πρώτη στιγμή και η στάση του φρουρού, καθώς οι κινήσεις του, εξετάζονται καρέ – καρέ στα βίντεο της αστυνομίας, για να διαπιστωθούν τα όσα έκανε όταν η γυναίκα έτρεχε πανικόβλητη προς το μέρος του.
Παρότι υπήρχε περιπολικό έξω από το τμήμα, οι αστυνομικοί δεν μετέφεραν την 28χρονη στο σπίτι της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Επίσης, τονίζεται ότι την προέτρεψαν να ειδοποιήσει το «100» για να υποβάλει το σχετικό αίτημα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν ακόμα στο αστυνομικό τμήμα.

«Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί»
«Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί», φέρεται να είπε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και ενώ η ίδια είχε καλέσει το 100 για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε μπροστά της, μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και την κατακρεούργησε με μαχαίρι.

Την αποκάλυψη για την απάντηση του αστυνομικού στην έκκληση της 28χρονης έκανε το Mega και μάλιστα τονίζεται ότι ο τηλεφωνικός διάλογος της Άμεσης Δράσης με τη γυναίκα είναι γνωστή από χθες (02/04).

Οι κάμερες ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος έχουν καταγράψει ανατριχιαστικές εικόνες, σύμφωνα με το Mega.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διακρίνεται η 28χρονη να μιλάει στο κινητό με την Άμεση Δράση.

πηγή: SDNA

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->