
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία για το ματς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό για το ημιτελικό της Volley League Γυναικών.
Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, για το ματς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τον 2ο ημιτελικό της Volley League γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ΑΟ που θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 6 Απριλίου (19:00), στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού, στο πλαίσιο του 2ου Ημιτελικού της Volley League Γυναικών.
Τα εισιτήρια (τιμή: 10 ευρώ) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) από την Τετάρτη (03/04) έως την Παρασκευή (05/04) από τις 10:30 μέχρι τις 19:00.
Την ημέρα του αγώνα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί από τις 17:30 έξω από το γήπεδο.
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement