02.4
15:16

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ απ’ το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου (pics)

AEK1924.gr team
Advertisement

Το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου και είχαν την ευκαιρία να περάσουν εκεί δύο χρήσιμες όσο και ευχάριστες ώρες.

Τα παιδιά και τους συνοδούς καθηγητές υποδέχθηκαν και ξενάγησαν ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ηλίας Κυριακίδης και ο επικεφαλής goalkeeping της Ακαδημίας κ. Διονύσης Χιώτης.

Ο κ. Κυριακίδης μίλησε στα παιδιά για τον πολυδιάστατο ρόλο του ποδοσφαίρου και τις διαχρονικές αξίες της ΑΕΚ. Με ποδοσφαιρικά παραδείγματα, προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των μαθητών, τονίστηκε η αξία του σεβασμού στο συνάνθρωπο.

Ολα αυτά μέσα από γόνιμο διάλογο και εύστοχες παρατηρήσεις εκ μέρους των παιδιών.

Η ευχάριστη έκπληξη της επίσκεψης ήταν η παρουσία του Αθλητικού Διευθυντή και πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ k. Μπρούνο Αλβες, o οποίος μίλησε στα παιδιά και τα παρότρυνε να «κυνηγούν» τα όνειρά τους, να προσπαθούν γι΄ αυτά και, προ πάντων, να επενδύουν στη γνώση. Τόνισε ουσιαστικά ότι η εκπαίδευση αποτελεί το βασικό πυλώνα της ζωής τους.

Στο τέλος δόθηκε στους μαθητές η ευκαιρία να βγουν στον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας και να απολαύσουν το παιχνίδι, μέσα από δράσεις που είχαν οργανώσει οι προπονητές.

Η επίσκεψή αυτή ήταν εμπειρία και μάθημα ζωής για τα παιδιά. Αποκόμισαν θετικά μηνύματα και γνώσεις σχετικά με τη δύναμη και την αξία του αθλητισμού και ευχαρίστησαν θερμά το διοικητικό και προπονητικό προσωπικό της ΑΕΚ.

Η δημοσίευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement