Με στόχο τη νίκη ταξίδεψε στα Γιαννιτσά η ΑΕΚ, για την σημερινά (27/03, 16:00) «μάχη» με τον Μ. Αλέξανδρο.
Να βγάλει αντίδραση θέλει σήμερα η ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο τον οποίο και αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1.
Η κιτρινόμαυρη αποστολή ταξίδεψε στα Γιαννιτσά για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο τη νίκη και μία (ακόμα) καλή εμφάνιση, με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο στον πάγκο.
Η ΑΕΚ απέχει από την 6η θέση της βαθμολογίας και το Καματερό, θέλοντας σταδιακά να την πλησιάσει και να την «βάψει» κιτρινόμαυρη, κάνοντας σήμερα το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, με το «διπλό».
Αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός έχει λευκό απουσιολόγιο με όλες τις αθλήτριες του συλλόγου να βρίσκονται στην διάθεσή του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement