Ο Έλληνας χαφ έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο, λόγω ότι ταλαιπωρήθηκε με ίωση. Εκτός για τον ίδιο λόγο και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.
Αρκετοί ήταν αυτοί, που παραξενεύτηκαν όταν δεν είδαν τον Κώστα Γαλανόπουλο, στην αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, καθώς επίσημα η ομάδα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κάτι στο ιατρικό της δελτίο.
Ωστόσο, ο Έλληνας χαφ έμεινε εκτός αποστολής και πλάνων του Ματίας Αλμέιδα, μένοντας στην Αθήνα, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.
Η Ένωση τον περίμενε μέχρι και Τρίτη πρωί, να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ενσωματωθεί μετέπειτα στην αποστολή, αλλά δεν τα κατάφερε ο Έλληνας χαφ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.
Απ’ εκεί και έπειτα, για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός και ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος αρρώστησε την Τρίτη και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς στην Κύπρο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement