18.3
19:47

Έκτακτο συμβούλιο Φενέρ για την απόσυρση από το πρωτάθλημα

AEK1924.gr team
Έκτακτο συμβούλιο Φενέρ για την απόσυρση από το πρωτάθλημα

«Φωτία» βάζει η Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα Τουρκίας μετά το απίστευτο ξύλο στην Τραπεζούντα, ανάμεσα σε παίκτες της ομάδας της και οπαδών των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα πέντε παίκτες της Φενέρ κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα, αφού συνεπλάκησαν με οπαδούς της Τραμπζονσπόρ για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Ενώ δώδεκα συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι τώρα, η Φενέρ δεν μένει εκεί, αφού θα έχει έκτακτη ΓΣ στις 2 Απριλίου με σκοπό να αποφασιστεί τι θα γίνει με σκέψεις ακόμα και απόσυρσης από το πρωτάθλημα!

Μάλιστα μετά από αυτή τη… βόμβα ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοχ, τόνισε πως ακόμα και αν το σενάριο όπου η Φενέρ αποφασίσει να φύγει από το πρωτάθλημα και υποβιβαστεί, θα κρατήσει την ομάδα με σκοπό να επιστρέψει στη Super League.

πηγή: SDNA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement