
Απόφαση για διήμερο ρεπό πήρε ο Αργεντινός τεχνικός, δίνοντας… ελευθέρας προπονήσεων (και) για το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Ευκαιρία ξεκούρασης θα έχουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς μετά την εμφατική (0-4) νίκη επί της Λαμίας, πήραν ρεπό.
Διήμερο ρεπό ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες του, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις την προσεχή Τετάρτη (13/03).
Δεν πρόκειται όμως για τις μόνες ελεύθερες ημέρες των Κιτρινόμαυρων. Το πρόγραμμα αναφέρει πως το προσεχές Σαββατοκύριακό (16-17/03) θα είναι ελεύθερο για τους παίκτες της ΑΕΚ, δίχως προπονήσεις.
Υπενθυμίζεται πως η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου, έχοντας 20(!) ημέρες αγωνιστικής αδράνειας μπροστά τους, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η Ένωση δεν ασχολείται με την… προπαγάνδα και την τακτική των αντιπάλων τους, κοιτάει μόνο την δουλειά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φουλάρει για το φετινό πρωτάθλημα. Γράφει ο Κώστας Κοσικίδης.
Διαβάστε την συνέχεια, ΕΔΩ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement