05.3
11:45

Μπέος: «Κατάπτυστη η απόφαση για τη δήθεν ρατσιστική επίθεση στον Τετέι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Για διάτρητη και κατάπτυστη απόφαση έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος, μετά την “καμπάνα” του αθλητικού δικαστή της Λίγκας

Ο Βόλος έχασε το παιχνίδι με την Κηφισιά στα χαρτιά και ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ για ρατσιστική επίθεση, αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον Τετέι.

Απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος ανέφερε σε δήλωσή του στο facebook πως:

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η χθεσινή απόφαση για την δήθεν ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή Τετέι είναι διάτρητη και δυστυχώς κατάπτυστη και εκδόθηκε από ένα δικαστή που δείχνει ότι κινήθηκε από εμπάθεια στο πρόσωπό μου, ενδεχομένως και από εξωθεσμικές παρεμβάσεις, αφού κατά παράβαση νόμου, και αυτής της ίδιας της λογικής, δεν στηρίχθηκε σε αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκομίστηκαν, αλλά κατασκευάστηκε με απλές αοριστίες που επιλέχθηκαν σαν βολικές. Χαρακτηριστικά επισημαίνω ότι αγνοήθηκαν γνωμοδοτήσεις κορυφαίων καθηγητών του Ποινικού Δικαίου, Φιλολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, κλπ.

Στη ζωή μου έχω βιώσει πολλές αδικίες από επίορκους Δικαστές. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως για άλλη μία φορά θα τονίσω ότι εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες σε μία άλλη δικαιοσύνη από έντιμους δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα, προκειμένου να τύχουμε της δίκαιης αντιμετώπισης που η Δημοκρατία μας επιτάσσει. Σ’ αυτή την Δικαιοσύνη με πίστη και ελπίδα προσβλέπουμε.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια η δραστηριότητά μου τόσο στα αθλητικά δρώμενα, όσο και την αυτοδιοίκηση, και βεβαίως η αντίστοιχη επιχειρηματική μου, αποδεικνύουν στην πράξη ότι δεν λειτούργησα ποτέ με ρατσιστικά κίνητρα, σαν αυτά που αναπόδεικτα και με πρόδηλη σκοπιμότητα μου απέδωσε ο συγκεκριμένος δικαστής, με μια απόφαση που θα στιγματίσει την δικαστική του καριέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement