05.3
13:16

Λεόντειος Σχολή Αθηνών και Sants Les Corts της επισκέφτηκαν το Μουσείο και την OPAP Arena

AEK1924.gr team
Advertisement

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και την OPAP Arena, επισκέφτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Λεοντείου Σχολής Αθηνων και του Μαριανού σχολείου Sants Les Corts της Βαρκελώνης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και του Μαριανού σχολείου Sants Les Corts της Βαρκελώνης επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA και ξεναγήθηκαν σε χώρους του γηπέδου της ΑΕΚ. Η ξενάγηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε ανταπόδοση της αντίστοιχης των παιδιών της Λεοντείου από τους Καταλανούς σε προηγούμενη επίσκεψή τους στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο προγράμματος αμφίδρομης φιλοξενίας μαθητών.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα προγράμματα ξενάγησης στην OPAP ARENA, η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε κατ’ εξαίρεση, λόγω της παρουσίας επισκεπτών από το εξωτερικό, και κατόπιν πρωτοβουλίας των γονέων των μαθητών της Λεοντείου. Για το λόγο αυτό, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΑΕΚ δέχθηκαν τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια των επισκεπτών, Ελλήνων και Ισπανών, που δήλωναν ενθουσιασμένοι από όσα είδαν στο Μουσείο και στους χώρους εντός και εκτός γηπέδου.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement