Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη σε αγώνα για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Φιλύρου.
Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Κοντορουχά στο 24′, όμως στο 40′ ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Καραμανλή σε μία από τις λίγες ευκαιρίες του, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως, στο 44′, με γκολ του Τάσου Κοντορουχά από ασίστ του Αντώνη Γεωργέα και ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 71′ μετά από συνεργασία των Σβίγκου και Ανδρικόπουλου και ασίστ του τελευταίου.
Στο 85′ η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χριστακόπουλου με δεύτερη κίτρινη. Ένα λεπτό μετά, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Μαρίνης κράτησε το σκορ στο 1-2 με δύσκολη επέμβαση στην τελευταία σοβαρή απειλή που δέχτηκε η εστία του.
ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Αντωνόπουλος, Κοσίδης, Γιαννούλης, Κρουσελνίτσκι (53′ Χριστακόπουλος), Μαρούτσης, Κολιμάτσης (46′ Μούτσα) Ανδρικόπουλος, Γεωργέας (69′ Βασίλας) Κοντορουχάς (80′ Δημητριάδης).
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement