29.2
15:53

Επιστολή απέστειλε ο Ολυμπιακός στην ΔΕΑΒ, ζητώντας ν’ ανακληθεί ο παρατηρητής

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή προς την ΔΕΑΒ, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον υπουργό Επικρατείας κ. Σκέρτσο ώστε να ανακληθεί ο παρατηρητής του αγώνα με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή προς την ΔΕΑΒ, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον υπουργό Επικρατείας κ. Σκέρτσο αντιδρώντας έτσι στον παρατηρητή Παναγιώτη Σταμπουλή που όρισε η επιτροπή για να παρευρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (03/03-19:30) για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει στην επιστολή της:

«Είναι απορίας άξιο πως η Επιτροπή σας σε ένα τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος προέβη σε έναν τέτοιο ορισμό ενός προσώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν πλέον από το ρόλο και τη θέση των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ μπορεί να προκύψει σαφής διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος. Υποθέτουμε ότι η πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου όσο και ευρύτερα, δεν προχώρησε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να μετατραπεί η ΔΕΑΒ σε εργαλείο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, ούτε για να χρησιμοποιηθούν οι Παρατηρητές της ΔΕΑΒ ως εργαλεία επιτηδείων ή για να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις οπαδικές τους προτιμήσεις. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην ανάκληση του ορισμού του συγκεκριμένου προσώπου και την αντικατάστασή του από άλλον Παρατηρητή που θα εκπληρώνει τουλάχιστον τα εχέγγυα της αμεροληψίας και της ακεραιότητας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement