27.2
09:35

Στην προεπιλογή του Τριντιντάντ και Τομπάγκο Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία

AEK1924.gr team
Στην προεπιλογή του Τριντιντάντ και Τομπάγκο Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία

Τα αδέλφια Γκαρσία της ΑΕΚ βρίσκονται στην 60μελή προεπιλογή της εθνικής του Τριντιντάντ και Τομπάγκο για τα παιχνίδια του Μαρτίου

Στις 23 Μαρτίου το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα παίξει στα play-in του Concacaf Nations League με τον Καναδά στο Τέξας με στόχο την πρόκριση στο CONMEBOL Copa America τον Ιούνιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άνγκους Ιβ ανακοίνωσε μια 60μελή προεπιλογή γι’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, η οποία έχει και… κιτρινόμαυρο χρώμα.

Στη λίστα αυτή των παικτών βρίσκεται τόσο ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ο οποίος αποτελεί στέλεχος της εθνικής της χώρας του, αλλά και ο αδελφός του Τζούντα, ο οποίος τελευταία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ Β.

Ο Λιβάι μετρά 42 συμμετοχές και 8 γκολ με το εθνόσημο, ενώ ο αδελφός του Τζούντα έχει 15 συμμετοχές και τρία τέρματα, αλλά είχε να κληθεί στην εθνική από τον Σεπτέμβριο του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement