20.2
10:49

Η κοπή της πίτας της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Στο φτωχικό πατάρι της στοάς Βερανζέρου είχε συγκεντρωθεί, πριν από 100 χρόνια, ο ηθικός και διανοητικός πλούτος των ξεριζωμένων Κωνσταντινουπολιτών για να ιδρυθεί η ασύγκριτη Α.Ε.Κ.

Η Ένωσις Φίλων Α.Ε.Κ. μετά τις εκδηλώσεις στη Λάρνακα και στη Νέα Ερυθραία, δε θα μπορούσε να προσδιορίσει την   κοπή της βασιλειόπιτάς της σε άλλο πιο ταιριαστό μέρος από την Κωνσταντινούπολη. Διοργανώνουμε λοιπόν εκεί επίσκεψη τιμής και σεβασμού από την Παρασκευή 23 μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Εκτός από τη συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο, θα επισκεφθούμε πνευματικά ιδρύματα και συμβολικές τοποθεσίες του Ελληνισμού της Πόλης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για την αποδοχή του αιτήματός μας να τον βραβεύσουμε ως πλαστουργό της πρωταγωνιστικής αναδημιουργίας της Α.Ε.Κ. και την εξακτίνωσή της σε υψηλό διεθνές επίπεδο.

Επίσης θα βραβευθεί ο κ.Αλέξανδρος Μαργαρίτης ως η πιο αντιπροσωπευτική προσωπικότητα της μάχιμης αφοσίωσης στα μυριάκριβα σύμβολα της Α.Ε.Κ.

Η επέτειος των 100 ετών από την ίδρυση της Α.Ε.Κ.βρίσκει την ομάδα να είναι μια ακατάλυτη κοινωνική και αθλητική δύναμη που διαμορφώνει συνειδήσεις ήθους και αναπαλλοτρίωτων αξιών.

Ζήτω η μεγάλη Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement