Την επιστροφή στις νίκες επιθυμεί η ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την Αντωνία Νίκα να δίνει το μήνυμα της αυριανής αναμέτρησης με τον Βόλο.
Έχοντας αφήσει πίσω την ήττα από την Λάρισα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή 18/02 στις 15:00, για την 16η αγωνιστική της Women’s Football League. Η Αντωνία Νίκα δίνει μήνυμα νίκης για το ματς, μιλώντας για την υψηλή ποιότητα της Ένωσης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αντωνία Νίκα στο aek.gr:
«Αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε πως στηρίζεται στην δύναμη και στο σκληρό παιχνίδι. Εμείς από την άλλη πλευρά, με όμορφο ποδόσφαιρο, υπομονή και με συνεργασίες, θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στο γκολ. Ερχόμαστε από μια ήττα πεισμωμένες και σίγουρες για την ομάδα μας. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και η ποιότητα μας θα μας δικαιώσει στο τέλος».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement