17.2
10:04

«Χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας ο Λιούμπισιτς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο χαφ της ΑΕΚ ανεβάζει όλο και περισσότερο καθημερινά ρυθμούς και ένταση στο παιχνίδι του και δείχνει ότι ενσωματώνεται και μπαίνει στο κλίμα των απαιτήσεων του Ματίας Αλμέιδα.

Απ’ την στιγμή που μεταγράφηκε απ’ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ, ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, δεν είχε καθίσει σε κανένα ματς της Ένωσης στο βασικό σχήμα και έμπαινε μόνο κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος, απ’ το να μπει και να ενσωματωθεί στον ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ και να καταλάβει τον ρόλο του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τι ζητάει ο Ματίας Αλμέιδα απ’ τους παίκτες του και συγκεκριμένα απ’ τον ίδιο.

Θετικό, στην όλη κατάσταση ήταν φυσικά, ότι ο Λιούμπισιτς βρίσκεται σε εξαιρετική η αγωνιστική ετοιμότητα, όσον αφορά την φυσική κατάσταση, καθώς αγωνιζόταν κανονικά με την Ντιναμό τόσο στην Κροατία, όσο και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να μην έχει τέτοια θέματα, παρά μόνο το κομμάτι της ενσωμάτωσης στην υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Λιούμπι» όλο αυτό το διάστημα και μέσα απ’ τις προπονήσεις, έχει δουλέψει πολύ και καθημερινά ανέβαζε ρυθμούς και ένταση, δείχνοντας ότι αφομοιώνει όλο και καλύτερα τις απαιτήσεις του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ουκ ολίγες φορές ήρθε σ’ επαφή μαζί του, με κάποια ολιγόλεπτα τετ α τετ, για του εξηγήσει τι και πως.

Μ’ αποτέλεσμα να φτάνουμε στο σήμερα, με τον Κροάτη, γεννημένο στην Αυστρία χαφ, να διεκδικεί και φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορείας του, στην Ένωση.

Η εικόνα του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, δείχνει ότι είναι έτοιμος να «χτυπήσει» την πόρτα της ενδεκάδας και να διεκδικήσει, φανέλα βασικού, περιμένοντας ο Ματίας Αλμέιδα να του την δώσει και να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, μαζεύοντας αρκετές πιθανότητες να συμβεί αυτό στο ματς με την Κηφισιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement